Zonnehemel – Hapro Mobile Sun

Zonnehemel – Hapro Mobile Sun

hapro Logo     

Productinformatie :  

Met de Hapro Mobile Sun haalt u de zon in huis! Met dit compacte en gebruiksvriendelijke full-body solarium kunt u op ontspannen wijze genieten van een heerlijke bruiningssessie. De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen en met de afstandsmeter bepaalt u de optimale afstand voor effectief en verantwoord zonnen.De hoogte kan bovendien aangepast worden om een optimale afstand tot het lichaam te creëren. Zo kunt u in uw eigen huis op elk gewenst moment een heerlijk zonnebad nemen.

[su_custom_gallery source="media: 17261,17262,17263" link="lightbox" width="180" height="180"]

Specificatie : Model Hapro Mobile Sun
 
Lampen
Vermogen
Reflector
Effectief bruiningsoppervlak
Sessiegeheugen
Optimale afstandsbepaling
Analoge timer
Gebruiksgereed maken/opbergen
UV beschermbrilletjes (2 paar)
Gewicht
Verkrijgbare kleuren

 
 
3 x 500 W HPA
1,65 kW
Parabolische reflector
185 x 75 cm
ja
ja
ja
< 10 seconden
ja
30,4 kg
Clay blush

De Hapro Mobile Sun is uiterst compact en gebruiksvriendelijk. Het apparaat kan op eenvoudige wijze binnen 10 seconden uitgeklapt worden, waarna deze direct klaar is voor gebruik. De voet hoeft niet per se onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waar onder het ligoppervlak geen ruimte is. Na een sessie kan het full-body solarium net zo makkelijk weer ingeklapt worden en vervolgens opgeborgen worden op iedere gewenste plaats. Door middel van het mobiele onderstel kunt u de Hapro Mobile Sun gemakkelijk overal in huis gebruiken.

De werking van bruiningslampen (UV)
De Hapro Mobile Sun zorgt voor een heerlijk ontspannen bruiningsessie. Het inschakbare UV licht geeft een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

Naast de werking van het full body solarium is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Het lichtgewicht full body solarium is van vele gemakken voorzien, zoals;

 • Installatie: uitvouwbaar vanuit compact opslagformaat in slechts 10 seconden.
 • Ruimtebesparend: in slechts 10 seconden ook weer opvouwbaar tot een compact formaat.
 • Eenvoudig vervoer: dankzij de geïntegreerde rolwielen en handgreep is het full-body solarium eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen naar de zonruimte van uw keuze.
 • Instelbare hoogte: de hoogte van de behuizing is aan te passen aan de hoogte van uw bed, matras of bank.
 • Geschikt voor Boxsprings: de voet hoeft niet onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waaronder het ligoppervlak geen ruimte is.
 • Elektromechanische timer: deze zorgt ervoor dat u uw gewenst aantal minuten van de bruining en ontspanningsessie kunt instellen.
 • Sesiegehugen: helpt u bij het onthouden van het aantal bruiningssessies dat u hebt gehad. U kunt de aanbevolen richtlijnen voor het bruinen dus eenvoudig volgen. Er zijn twee afzonderlijke tellers voor gebruik door twee mensen.
 • 2 jaar garantie: de Hapro Mobile Sun HP 8540 is CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!
Vul het formulier hierbeneden in

  Voor meer informatie kunt u ons ook bellen via 0318-485029

  Typ onderstaande code over

  captcha

  Adres Showroom: Barneveldseweg 35, LUNTEREN

  X
  NEEM CONTACT OP