Zonnebanken & Zonnehemels

Op het gebied van zonnebanken en zonnehemels is er veel diversiteit. Er zijn niet alleen veel verschillende modellen, maar bijvoorbeeld ook vele uitvoeringen en mogelijkheden. Er zijn vele soorten lampen, werkingen en/of toepassingsmogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit: Uv standaard, Uv-B Intense Vitamine-D of de Collageen huidverbeterings system of het allernieuwste CollaTan Healthsysteem. Een Zonne systeem koopt u eenmalig dus is het van belang om u hierover goed te laten informeren en de juiste lampen te kieze welke passen bij het doel en de toepassing.

Vanzelfsprekend kunnen wij u uitstekend adviseren om de juiste keuze te maken. Wij luisteren naar uw wensen en op basis daarvan adviseren wij u ook bij uw keuze zodat u dan ook altijd het beste apparaat met de juiste lampen die voor u en uw huidtype het meest geschikt zijn aanschaft. Ook kunnen wij u adviseren met het de juiste lampen voor uw wensen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het behandelen van huidaandoeningen. Zo kunnen wij u helpen door het vooraf te verschaffen van het juiste advies bij de aankoop tot aan de plaatsing en installatie. En indien nodig bij het eventuele onderhoud en de service na de aankoop wordt allemaal door ons uitgevoerd. Wij hebben een ruime voorraad aan alle modellen voor zowel Prive gebruik alsook voor de Professionele gebruikers. Vanzelfsprekend bieden wij ook een uitgebreid pakket aan alle toebehoren: cosmetica alle soorten lampen starters en reinigingsmiddelen etc.

HAPRO ONYX ZONNEBANKEN & ZONNEHEMELS

HAPRO JADE ZONNEBANKEN & ZONNEHEMELS

HAPRO TOPAZ ZONNEBANKEN & ZONNEHEMELS

HAPRO PROLINE C ZONNEBANKEN & ZONNEHEMELS

HAPRO PROLINE V ZONNEBANKEN

HAPRO INNERGIZE ZONNEHEMELS

HAPRO MOBILE SUN ZONNEHEMELS

HAPRO SUMMER GLOW GEZICHTSBRUINERS

Commercieel gebruik

Op het gebied van professionele apparatuur bied Het Zonnepaleis een uitgebreide range aan modellen en uitvoeringen. Zoekt u een semi professional  voor een kapsalon of sportschool of dan wel een inrichting voor een zonnestudio? Hiermee kunnen wij u op alle fronten adviseren en begeleiden om voor u de beste commerciële keus te garanderen.
Ook op het gebied van benodigdheden zoals lampen, onderdelen, en reinigingsmiddelen hebben wij een uitgebreid pakket aan mogelijkheden.

HAPRO LUXURA X10 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA X7 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA X5 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA X3 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA V10 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA V8 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA V6 ZONNEBANKEN

HAPRO LUXURA VEGAZ ZONNEBANKEN

GEBRUIKTE ZONNEBANKEN & ZONNEHEMELS