Traditionele sauna

[vc_row][vc_column width="3/4"][vc_custom_heading text="Tylö sauna's" font_container="tag:h2|text_align:left|color:%23d10000" google_fonts="font_family:Merriweather%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal"][vc_column_text]

Luxe Zweedse...

Kent u dat gevoel; temidden van de drukte en hectiek van alledag droomt u zich op een plek waar alle stress van u afglijdt, waar u zich heerlijk kunt ontspannen en op adem komen. Wel, zo’n plek is de Tylö sauna. Er zijn Tylö sauna’s in vele modellen, van basic tot luxe, vervaardigd van verschillende soorten kwaliteitshout: Bijvoorbeeld Red Ceder, met zijn warme kleurschakeringen en heerlijke geur. Blond Espen, dat geheel knoestloos is, of, voor de standaard sauna, Nördische fichte schroten.

Vakmanschap

Welke Tylö sauna u ook kiest van standaard of geheel aangepast naar uw eigen wens, U bent verzekerd van de 60 jarige Zweedse ervaring en vakmanschap op dit gebied. De saunakachels van Tylö zijn ver-vaardigd van hoogwaardig materiaal, en hebben een zeer lange levensduur. Na circa 30 minuten is uw sauna op temperatuur, en omdat de buitenwand van de kachel nooit heter wordt dan 40 graden is er geen kachelscherm nodig.

Stimulering

Sauna’s en infrarood houden uw bloedvaten gezond, stimuleren de bloedsomloop en verhogen uw stofwisseling en immuunsysteem. Regelmatig saunabezoek is dus één van de meest effectieve manieren om afvalstoffen kwijt te raken en verlangzaamt de veroudering van de huid. Een eigen sauna thuis geeft een weldadig gevoel om op ieder willekeurig moment met uw familie of vrienden thuis te genieten van de weldadige warmte, de ontspanning en uw welverdiende rust.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_single_image image="14057" alignment="center" border_color="grey" img_link_large="" img_link_target="_blank" img_size="300" link="http://zonnepaleis.nl/pdf/tylosaunadeel1.pdf"][vc_column_text]Brochure Tylö sauna's deel 1[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_single_image image="14058" alignment="center" border_color="grey" img_link_large="" img_link_target="_blank" img_size="300" link="http://zonnepaleis.nl/pdf/tylosaunabrochure2.pdf"][vc_column_text]Brochure Tylö sauna's deel 2[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/3"][vc_single_image image="14059" alignment="center" border_color="grey" img_link_large="" img_link_target="_blank" img_size="300" link="http://zonnepaleis.nl/pdf/tylobrochuresteamdouche.pdf"][vc_column_text]Brochure Tylö stoomdouches[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_widget_sidebar sidebar_id="defaultsidebar"][/vc_column][/vc_row]