Luxura X-7 Modellen

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X7 38 SLI

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X7 46 SLI H INTENSIVE

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X10 46 SLI IP CONTROLE

De stijlvolle X7 is gecombineerd met absolute kwaliteit in techniek. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruiningsresultaten. Maak uw keus uit de vele optionele features die de topkwaliteit in zonnen benadrukken. Onderstaand vindt u een aantal standaard opties...
 
IP Control
Met de optie IP Control wordt de output gedurende de levensduur van de lampen constant gehouden op de optimale (en door de EU aanbevolen) UV-output. IP Control verlaagt het algehele energieverbruik van de lampen met 25% en vergroot bovendien de levensduur van de lampen tot 1500 branduren. Het resultaat: lagere kosten voor u als ondernemer. Wanneer de nationale wetgeving het toestaat, kunnen de lampen eveneens worden afgesteld naar een hogere performance dan 0,3 W/m2 en UV-type III.

Gezichtsbruiners & filters

 • 400 W SLi gezichtsbruiner met halogeenlamp achter een kwaliteitsfilter, eenvoudig in kracht aan te passen tijdens het zonnen.
 • SPr ‘spaghetti’ lampen, geplaatst tussen de lampen voor extra bruining van gezicht en decolleté. Zonnen bij een comfortabele temperatuur en een optimale mix tussen UVA en UVB binnen de 0,3 W/m2 norm. De lampen zijn in kracht aan te passen tijdens het zonnen.
 • SPS geeft extra aandacht aan de bruining van het gezicht. In de SLi versies laat het donkerblauwe filterglas effectief UVA door voor directe pigmentatie.
 • BPS filterglas voor SLi creëert een optimale balans van UVA en UVB binnen de toegestane grenzen van 0,3 W/m2 en UV type III. Om de huid extra te stimuleren en comfortabele warmte af te geven, laat BPS bovendien een kleine hoeveelheid infraroodlicht door. Deze zeer effectieve combinatie geeft direct zichtbaar resultaat.
 • Het HPS filter voor SLi is ontwikkeld om de meest efficiënte combinatie van UVA, UVB en infrarood door te laten. Deze sterke combinatie geeft een diepe bruining en direct resultaat.

Lichaamskoeling
Als verfrissende optionele feature combineert CliMax diverse manieren om de meest comfortabele zontemperatuur te verkrijgen. De koele lucht uit de airconditioning wordt tussen de dubbele acrylplaat in de bank geblazen om het ligvlak en de lampen te koelen. Daarnaast blaast dit exclusieve systeem de airconditioning lucht via de body cooler aan het voeteneind als een comfortabel briesje over het zonnende lichaam. De lichaamskoeler is in acht stappen regelbaar. Luxura X7 heeft standaard twee luchtafvoeren. Als optie is het mogelijk om de twee pijpen met een t-stuk te combineren tot één luchtafvoerkanaal. Met de aanvullende air exhaust afwerking zijn de luchtafvoerpijpen elegant aan het zicht onttrokken.
 
XL Light
XL Light, 2-meter XL lampen. Vergroot het zonoppervlak tot een maximum voor een perfecte bruining van top tot teen, ongeacht de lichaamslengte.

Full colour display
Ontdek het unieke full colour display! Een echte eye-catcher die de gebruiker met gemak door alle opties laat navigeren.

 • Stijlvol en slim design, gebaseerd op intuïtief gebruik
 • Smart touch menu met duidelijke icoontjes
 • Gemakkelijk de diverse features naar wens instellen
 • Praktisch: binnen handbereik aan de binnenkant van de hemel
 • Goed beschermd dankzij de acrylplaat
 • Zeer helder - full colour display dat zelfs met UV-beschermbril op duidelijk leesbaar blijft