Luxura X-5 Modellen

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X5 34 SLI INTENSIVE

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X5 34 SLI H INTENSIVE

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X5 34 SPR

De Luxura X5 met het vooruitstrevende design zet een duidelijke eerste stap naar premium zonnen in dit productsegment. Deze zonnebank heeft een brede lijst features die standaard zijn. De toevoeging van optionele features, laat deze zonnebank uitgroeien tot absolute topklasse. Onderstaan een korte weergave van de standaard en extra opties van de Luxura X5.

Audio systeem

Het hoogwaardige (optionele) geluidssysteem maakt van iedere zonnesessie op de Luxura X5 een verwensessie voor de oren. Met vier integrale luissprekers en een subwoofer brengt Luxura middels de vier muziekkanalen alle muziek tot leven. Luisteren naar een eigen muzieklijst, een ingestelde radiozender of relaxte Luxura achtergrondmuziek, SoundAround maakt het allemaal mogelijk! SoundAround Plus biedt bovendien, naast vier externe kanalen, ook twee voorgeprogrammeerde SD-kaarten met ontspannende en energieke muziek. Alle voorgeprogrammeerde muziek is rechtenvrij. De eigenaar kan de SD kaart ook voor zijn/haar eigen muziekkeuze of audio gebruiken. De gebruiker kan daarnaast kiezen om eenvoudigweg zijn/haar eigen MP3-speler of smartphone in te pluggen. De features My MP3 en SmartVoice zijn onderdeel van zowel SoundAround Basic als Plus.

Full colour display
Ontdek het unieke full colour display! Een echte eye-catcher die de gebruiker met gemak door alle opties laat navigeren.

  • Stijlvol en slim design, gebaseerd op intuïtief gebruik
  • Smart touch menu met duidelijke icoontjes
  • Gemakkelijk de diverse features naar wens instellen
  • Praktisch: binnen handbereik aan de binnenkant van de hemel
  • Goed beschermd dankzij de acrylplaat
  • Zeer helder - full colour display dat zelfs met UV-beschermbril op duidelijk leesbaar blijft

 
Verfrissende waternevel

Qsens verspreidt een subtiele waternevel over het lichaam en gezicht om de zonliefhebber af te koelen. Deze natuurlijke verfrissing komt indien gewenst (met intervallen) tijdens de zonnesessie en wordt gemakkelijk aan en uit gezet met een simpele aanraking van het bedieningspaneel.

Ergonomisch gevormd ligoppervlak

Het optionele ContourPlus: de ergonomisch gevormde acrylplaat die het lichaam van de zonliefhebber goed ondersteunt voor een zeer comfortabele bruiningssessie.