Luxura X-3 Modellen

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X3 30 SLI

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X3 30 SPR

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X3 32 SLI

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X3 32 SLI INTENSIVE

De Luxura X3 staat synoniem voor ‘comfortabel gemak’. Dit sterke en all-round bruiningstalent staat aan het begin van de brede Luxura productlijn. X3 heeft een fris, compact en modern design dat in verschillende trendkleuren leverbaar is.
 
Het prachtige instapmodel van de Luxura productlijn is de Luxura X3: Een compact, maar compleet apparaat dat een prachtige bruining geeft en perfect past in een kleinere bedrijfssetting. Het mag duidelijk zijn: de Luxura X3 krijgt niet voor niets de schoonheidsprijs! Met 30 of 32 lampen is het een volwaardig professioneel zonneapparaat dat in zijn klasse uitblinkt. De X3 is dan ook niet alleen geschikt voor zonnestudio's, maar is ook een veelgezien profit center bij beautysalons, nagelstudio's en kappers. Ook fysiotherapeuten, kleinere sportcentra en zwembaden halen een zonnige omzet uit de X3. Optioneel is er te bestellen een SoundBox en My MP3 aansluiting, waardoor de X3 nog toegankelijker wordt voor zonaanbidders die naar hun eigen muziek willen luisteren. De compacte zonnebank is leverbaar in een elegant Pearl White uitvoering, in de trendy Fuchsia Pink en Lagoon Blue versies.

Energiebesparing

De Luxura X3 is standaard uitgerust met EcoPower. Een elektronische ballast optimaliseert daarbij niet alleen de configuratie van de lampen, maar levert ook een energiebesparing van circa 25% op.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Alle features kunnen door de zonliefhebber zelf (voor en tijdens het zonnen) worden aangepast dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel.

XL Light

XL Light, 2-meter XL lampen. Vergroot het zonoppervlak tot een maximum voor een perfecte bruining van top tot teen, ongeacht de lichaamslengte.