Luxura X-10 Modellen

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X10 46 SLI INTENSIVE

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X10 46 SLI H INTENSIVE

HAPRO ZONNEBANK LUXURA X10 46 SLI IP CONTROLE

De Luxura X10 is zonder twijfel de absolute topklasse binnen de indrukwekkende lijn van Luxura zonnebanken. Het is de combinatie van modern design en krachtige bruiningsresultaten die een zeer bijzondere en luxe zonervaring levert in het topsegment. De X10 is verkrijgbaar in de aantrekkelijke kleuren Crystal White, Pearl White en Arctic Blue. De bijzondere Admoresphere Edition heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht dankzij prachtige Ambient FlowLight lichtelementen. Indrukwekkende bruiningsresultaten zijn dankzij de 46 of 52 bruiningslampen en features als XL Light ( 2 meter lampen) en SLi+ (vier speciale gezichtsbruiners) bij de Luxura X10 elke keer een feit. De prestatie en de efficiëntie van de lampen zijn geoptimaliseerd. Met IP Control zijn ze bovendien energiebesparend en gedurende de gehele levensduur maximaal. De comfortabele wijze waarop deze resultaten worden bereikt tijdens de zonnesessie prikkelt alle zintuigen van de zonaanbidder.
Het eye-catching design met uitgekiende verlichting, heerlijke geuren, perfecte geluidskwaliteit, strelende ventilatie voor lijf en gezicht, verkoelende nevel, comfortabele ligging, een gebruiksvriendelijk display en desgewenst een begeleidende stem voor de menuopties - zonnen was niet eerder zo'n wellnessbeleving! Onderstaand staan een aaantal standaard opties getoond..

Lichaamskoeling
De heerlijke lichaams- en gezichtskoeling is gemakkelijk in sterkte te veranderen. De verschillende openingen over de lengte in de hemel zorgen dan precies voor dat verkoelende briesje en de perfecte temperatuur over het hele lichaam.
CliMax, de Luxura airconditioning is gemakkelijk in te stellen in kracht om aan de temperatuurwens van iedere zonner te voldoen.

Lichtaccenten
Luxura X10 straalt dankzij het stijlvolle DecoLight. Het decoratieve licht nodigt zonliefhebbers uit en creëert de ideale wellness-sfeer. DecoLight accentueert het design aan zowel de buiten- als aan de binnenkant van de hemel. Hierdoor heeft de X10 altijd een aantrekkelijke uitstraling, ook in de stand-by modus. De speciale X10 Admoresphere Edition laat je genieten van het kleurrijke Ambient
FlowLight. Maar liefst vijftien programma’s voor prachtige kleureffecten die in
elkaar overvloeien of dertig constante kleurtinten. Het geeft het hoogstaande
design een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Gezichtsbruiners & filters
Bij de X10 is de keus aan u - meerdere keuzes in licht bijvoorbeeld. Selecteer uw beste optie uit diverse gezichtsbruiners en filters:
SLi

  • Hoge druk gezichtsbruiner met halogeenlamp achter een uitgebalanceerd filter.
  • De hogedruk lamp is horizontaal gepositioneerd met een slimme parabolische reflector.
  • 520 W

SLi +

  • Hoge druk gezichtsbruiner met halogeenlamp achter een uitgebalanceerd filter.
  • De hogedruk lamp is verticaal gepositioneerd in een premium kwaliteitsreflector.
  • De speciale behuizing heeft een verbluffende diamantreflectie voor optimale opbrengst.
  • SLi+ is exclusief verkrijgbaar voor de X10: standaard op de versie met 52 lampen en optioneel op de versie met 46 lampen.
  • Voor variabele kracht kan het wattage van SLi en SLi+ aangepast worden.

De Luxura SLi technologie biedt verschillende opties. Ontdek de bijzondere kwaliteiten en selecteer het optimale filter dat past bij de studiostrategie en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

SPS: Standard Power System
Deze krachtige gezichtsbruiner geeft extra aandacht aan het gezicht. Het donkerblauwe filterglas laat effectieve UVA door met directe pigmentatie als resultaat.

BPS: Balanced Power System
Deze combinatie van lampen met spiegelend filterglas is speciaal ontworpen om de optimale balans tussen UVA en UVB te krijgen binnen 0,3 W/m2 normering. Om de huid extra te stimuleren en comfortabele warmte af te geven, laat BPS bovendien een kleine hoeveelheid infraroodlicht door.

HPS: High Power System

Een intens bruiningsresultaat is gegarandeerd met het HPS filter. Het filter is ontwikkeld om de meest effectieve combinatie van UVA, UVB en infrarood door te laten. Deze sterke combinatie geeft een diepe bruining en direct resultaat.