Hapro Summer Glow Modellen

HAPRO GEZICHTSBRUINER SUMMER GLOW HB175

HAPRO GEZICHTSBRUINER SUMMER GLOW HB404

Met de Hapro Summer Glow HB 404 Haalt u de zon in huis! Dit unieke half body solarium is uitgerust met een zeer krachtige hogedruklamp. Deze zorgt niet alleen voor een mooie gezonde bruine teint van uw gezicht, maar ook van uw schouders en decolleté! Altijd binnen handbereik en direct gereed voor gebruik. Zet hem neer waar u op dat moment staat ... of zit. Dit half body solarium is uiterst compact, gebruiksvriendelijk en geheel in de wellness-trend dankzij het strakke en aantrekkelijk design. De Hapro Summer Glow 404 zorgt ervoor dat u thuis heerlijk kunt ontspannen en er bij elke gelegenheid stralend en vitaal uitziet! De Hapro Summer Glow HB 404 is een compact half body solarium met een extra groot bruiningsgebied (60 x 40cm) die uw gezicht, schouders en decolleté het hele jaar door een gezonde zomerse teint geven. De krachtige hogedruklamp van 400 Watt in combinatie met het Strip Reflector Systeem zorgt voor extra lichtintensiteit, zodat u het beste bruiningsresultaat verkrijgt. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Deze zeer unieke en compacte half body solarium geeft u uiteraard die mooie gezonde bruinte teint voor uw gezicht, schouders en decolleté die u wenst, maar daarnaast is deze ook uiterst handig in gebruik.

  • Installatie: direct klaar voor gebruik en overal te plaatsen waar u dat wenst.
  • Ruimte besparend: dankzij het zeer compacte formaat is het apparaat handig in gebruik en neemt het weinig plaats in beslag bij het opbergen.
  • Ingebouwde afstandsmeter: voor het bepalen van de optimale afstand tussen uw lichaam en het apparaat.
  • Mechanische timer: deze zorgt ervoor dat u uw gewenst aantal minuten van de bruiningsessie kunt instellen.
  • Automatische stop-functie: schakelt voor uw eigen veiligheid automatisch uit na 60 minuten.
  • Snoerwikkelaar: Het snoer kan om de hielsteun worden gewikkeld, zodat u het apparaat eenvoudig kunt opbergen
  • Opberghaak: de opberghaak zorgt ervoor dat u beschermbril kunt ophangen aan het apparaat. Zo hebt u uw beschermbril altijd bij de hand en raakt u deze niet meer kwijt.
  • 2 jaar garantie: de Hapro Summer Glow 404 is CE getest. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van 2 jaar garantie! Top kwaliteit met 2 jaar zekerheid!