Hapro Innergize Modellen

HAPRO ZONNEHEMEL INNERGIZE HP8550

HAPRO ZONNEHEMEL INNERGIZE HP8580

De Hapro Innergize combineert infrarood licht met een milde en uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijk intense verwarming van spieren en gewrichten, waar het milde UV licht een lichte bruine teint geeft en onder andere de aanmaak van Vitamine D stimuleert. Diverse features maken het wellnessplaatje compleet. Bovendien is de Hapro Innergize bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer ingeklapt en opgeborgen te worden.

Wilt u genieten van een optimale welnessbeleving in uw eigen huis? Dan is de nieuwe Hapro Innergize het ideale apparaat voor u! Dit full body wellness solarium kan door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst worden, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van een ontspannen wellnessbeleving.

Uw individuele wellnessbeleving begint al bij de keuze van het licht. U beslist of u infrarood en UV licht gecombineerd wilt gebruiken of alleen infrarood licht voor weldadige en effectieve warmte. Het vitaliserende infrarood licht stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren, vermindert stress en ondersteunt het regeneratieproces na lichamelijke inspanning. Het inschakelbare UV licht geeft een lichte, natuurlijk bruine teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D. Als extra highlight kan het licht zowel aan weerszijden voor het hele lichaam als aan één zijde voor afzonderlijke lichaamsdelen doelgericht en energie-efficiënt worden ingezet.

Digitaal display met touchscreen

Met het gebruiksvriendelijke digitale display inclusief touch screen stelt u op comfortable wijze alle functies in.

Weksignaal

Een subtiel weksignaal geeft aan wanneer de sessie is afgelopen. Dankzij de handige snooze-functie kan het ontspannen gevoel nog wat langer vastgehouden worden. Het is tevens mogelijk om met slechts 1 druk op de knop de gehele sessie te herhalen.

Inklapbaar

De Innergize is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Ingeklapt is het apparaat nauwelijks groter dan een sporttas. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer in compacte vorm in te klappen.

Kleuren

De Hapro Innergize HP8580 is tijdelijk in 2 kleuren te verkrijgen: 'Pure White' en 'Earth Taupe'. De slanke vorm en trendy kleuren passen zich aan elke omgeving aan. De Hapro Innergize HP8550 is alleen verkrijgbaar in Earth Taupe.